2 Temmuz 2012 Pazartesi

Hey Girls Of Blogcu!!Bak!!!



Kızlar Bugün Blogcu'a şikayette bulundum.Şöyleydi;
~
Tüm Blogcu çalışanlarına merhaba. Biz Blogcu'da bulunan gençler olarak bir grubuz ve çoğumuz grafik tasarımla ilgileniyoruz. Ama sizin yeniliğiniz olan şablon değiştirememe özelliği bizim çok canımızı sıktı. Biliyorsunuz ki grafik tasarımcılar kendi sitelerini, bloglarını kendileri tasarlar. Ve sizin bu yeniliğimiz bize rahatsızlık veriyor. Tamam, bunu istatistikler için yaptığınızı söylüyorsunuz. Ama biz bunun konuyla alakasını çözemedik. Ve bizim için istatistikler o kadar önemli değil çünkü biz genelde grubumuz için paylaşım yapıyoruz. Bu nedenle bu yeniliği kaldırmanızı rica ediyoruz. Hem Blogcu her site gibi olmak zorunda değil, biz sizi eski halinizle seviyorduk, özgür olduğumuz zamanlar seviyorduk. Ve inanın bu yenilik size kullanıcı kaybettiriyor. Ayrıca yorumların yanlızca Facebook ile yapılması da bizi hoşnut etmedi. Bizim için yorumların ayrı bir yeri vardır. Ayrıca Facebook kullanmayanlar da olabilir. Ya da Facebook'unu herkese duyurmak istemeyenler ? Lütfen şikayetimizi dikkate alınız. İyi Çalışmalar.
~
Msn'mi açtım bir de baktım birgün içinde cevaplamışlar ve cevap tüm grafik tasarımı yapan blogcu arkadalarımızın içini rahatlatacak şekilde;
Merhabalar,
Öncelikle değerli görüşleriniz için teşekkür ederiz. Bu hafta içinde sizler için tasarlanmış yeni şablonlarımızı yayına alacağız ancak önümüzdeki aylarda kullanıcılarımıza çok kolonlu şablon kullanımı sağlayarak eskisinden daha sağlıklı çalışan bir şablon sistemine geçeceğiz ve o zaman kendi şablonlarınızı dilediğiniz gibi yaratabileceksiniz. Öte yandan önümüzdeki aylarda kendimize ait bir yorum sistemi oluşturacağız ve daha rahat bir yorum sistemi kullanımına erişebileceksiniz. Sizlerden gelen geri bildirimleri titizlikle değerlendiriyoruz dolayısyla her türlü görüş ve öneriniz için bize yazmaya devam edebilirsiniz.

Blogcu Yönetimi




Hadi kızlar benim gönderdiğimi siz de gönderin blogu geri alalım :)
Duygu.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder